Hírek

Képek

Végre felkerültek a jurtanapos képek a honlapra. Midig kések velük, de a fesztivál után egy-két hónapig nem nagyon akaródzik foglalkozni ezzel, nemtom miért... :-) De végre rászántam magam, úgyis indul a XI. Alsószeli Jurtanapok szervezése. Energiával feltöltődve munkára fel!!! (Nyugi, pár nap múlva ez az energia úgyis teljesen elszáll, és semmihez se lesz kedvem.)

Ja, a képek a galériában találhatók, esetleg katt >>IDE<<.

Köszönőest

Szombaton, szeptember 6-án az alsószeli kultúrházban 18:30-tól tarjuk a Köszönőestet, ahova sok szeretettel várjuk segítőinket, akik lelkesen végigdolgozzák a három napot. Ilyenkor igyekszünk mi megvendégelni őket, és valami aprósággal kedveskedve megköszönni a sok munkát, ami nélkül nem jöhetnének létre a Jurtanapok.

Külhoni Magyarságért Díj

A Zele Törzs abban a nagy megtiszteltetésben részesült, hogy a Magyar Országház Vadásztermében átvehette a Külhoni Magyarságért Díjat. Nagyon szépen köszönjük!

A régmúlt dicsőségére, Őseink tiszteletére!

 

További képek >>ITT<< találhatók.

Köszönet érte Bacunak, aki édesapám mellet hivatalosan is az udvari fotósunk lett. :-)

X. Köszönet :-)

Minden segítőnknek és támogatónknak hálásan köszönjük a sok, néha emberfeletti segítséget!

Nélkületek nem lennénk sehol!

Köszönet látogatóinknak, a közönségnek is, hogy eljöttek hozzánk!

KÖSZÖNJÜK!!!

LORD koncert a Jurtanapokon

A rendkívüli helyzetek rendkívüli megoldásokat követelnek. Annak érdekében, hogy a Jurtanapok látogatói ne maradjanak koncertélmény nélkül, minden követ megmozgatva sikerült egy másik legendás magyar rock együttest szerződtetnünk. Szombaton este tehát az Alsószeli Jurtanapok színpadán zenél a Lord zenekar. A Jurtanapok további eseményei a kiadott program szerint zajlanak.

Elmarad a Karthago

Szigeti Ferenc, a Karthago zenekar menedzsere a mai nap folyamán tudatta, hogy Takáts Tamás, a zenekar frontembere sürgős műtéten esett át, és orvosi utasításra egyelőre nem állhat színpadra. Ezért, többek közt, az Alsószeli Jurtanapok szombatjára meghirdetett koncert is elmarad.  A zenekar a rajongók szíves elnézését kéri.

A Jurtanapok szervezői sajnálattal veszik tudomásul a koncert elmaradását, és mielőbbi gyógyulást kívánnak a zenész-énekesnek.

X. Alsószeli Íjászverseny - eredmények

Az idei tavaszi íjászversenyünket március 22-én tartottuk az Alsószeli Laposon. Az idő is kegyes volt hozzánk, és nagy örömünkre sokan összejöttünk, nem csak a szűkebb környékünkről, hanem távolabbról is jöttek versenyezni vágyók. Az alsószelieken kívül volt felsőszeli, naszvadi, lúcsi, bogyaréti, bősi, vágkirályfai, vágsellyei, vágfarkasdi, gútai, nagyabonyi, nemesócsai, nádszegi, tatabányai, sőt székelyudvarhelyi íjász is.

Az eredményeket >>ITT<< nézhetitek meg. A fényképeket  >>ITT<< nézhetitek meg.

 

X. Alsószeli Íjászverseny - nevezés

2014. március 22-én rendezzük meg a hagyományos íjászversenyünket, amelyre mindenkit szeretettel várunk. Reméljük, hogy az időjárás ezúttal nem szól bele. A helyszín szokás szerint az Alsószeli Lapos. A versenyszámok is nagyjából ismertek - persze lesz újdonság is. A részleteket >>ITT<<, a szabályokat >>ITT<< találjátok.

Zombai Gasztronómiai Est

Nagy örömünkre ebben az esztendőben is meghívást kaptunk Zombára, a Gasztronómiai Estre. November 8-án, azaz most pénteken utazunk, és három napig élvezzük a zombaiak társaságát - amihez a finom Szekszárd környéki borok is hozzátartoznak.

Természetesen idén is főzünk, a menü a következő:

  • alsószeli tunkolós - az idei alsószeli bográcsételek versenények győztes kajája :-)
  • házi készítésű sajtok
  • mákos pogácsa
  • kókuszos töltött tök
Köszöntsük ma Ambrus nevű ismerőseinket!
F2011-07-0179.jpg

Látogatóink száma:

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter